Nina Persson i exklusivt designsamarbete

Nina Persson har många strängar på sin lyra! Just nu är hon aktuell i ett nytt designsamarbete.

Det är svenska Minimarket som har nöjet att samarbeta med sångerskan. Tillsammans träffades Minimarket och Nina för två år sedan för att spåna idéer, ett möte som nu resulterat i en sandal, vältajmad till sommaren. Nina har fått sätta sin prägel på en modell som finns i årets sommarkollektion men fokuserat på att hitta färger, material och texturer med en karaktär som passar henne. Resultatet är en sval sandal i läder med grått texturerat läder, vitt pärlemorskimrande skinn och guldfärgade metalldetaljer.

– Jag dras till icke-färger, så färgvalen var naturliga för mig och gulddetaljer kändes viktigt för att få ett varmare inslag. Materialen var lätta att välja, jag tyckte om strukturen på det grå skinnet och pärlemorglansen på det vita, bägge har en rolig twist på en enkel färg, säger Nina Persson i pressmeddelandet.

Vill du lägga vantarna på ett exemplar får du passa på då de endast säljs i 50 par. Prislappen landar på 1700 kronor och de säljs på NK i Stockholm och Minimarket.se.

Vill du läsa om fler designsamarbeten? Gilla oss på Facebook så missar du ingenting!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!