Foto: Alexandre Tabaste

Nu har Cartier öppnat lyxbutik i Stockholm – se första bilderna här

Cartier har slagit upp portarna till sin första butik i Skandinavien, och att välja just Stockholm kom som ett naturligt val enligt Bruno Carraz, managing director Cartier. Se första bilderna från butiken här!

Anrika Cartier grundades år 1847 av Louis-François Cartier i Paris. Cartier säljer exklusiva klockor, smycken, parfymer och pennor och har många ikoniska kollektioner i bagaget. Flaggskeppsbutiken på 200 m² på Smålandsgatan 10 i Stockholm kommer att innehålla Cartiers hela koncept med fokus på smycken, klockor och juveler men även väskor, parfymer och solglasögon går att hitta i butiken.

Foto: Alexandre Tabaste

– Cartier har alltid präglats av en nyfikenhet och öppenhet för världen och Sverige blev ett naturligt nästa steg för oss då vi delar värderingar såväl som en förkärlek för elegant och ren design. Vi har nu glädjen att kunna visa upp våra skapelser och dela vårt arv och kreativitet med Stockholm, säger Bruno Carraz, Managing Director för Benelux och Skandinavien.

Foto: Alexandre Tabaste
Foto: Alexandre Tabaste

Cartiers nyöppnade butik genomsyras av skandinavisk anda och elegant design som ska anspela till den svenska kulturen. Något som är unikt för den här Cartierbutiken är den specialdesignade panelväggen i trärelief med den ikoniska pantern som är tänkt att vaka över Stockholm. Cartiers ikoniska designuttryck tillsammans med den stilrena skandinaviska andan bildar en perfekt balans och harmoni i den lyxiga butiken.

Foto: Alexandre Tabaste
Foto: Alexandre Tabaste

Värt ett besök under nästa Stockholmsvistelse – om inte för att handla, för upplevelsen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!