Svenska Chanel-butiken växer – tjuvkika på första bilderna

Chanel-butiken i Stockholm ligger på Birger Jarlsgatan 7.

Foto: Chanel

Chanel-butiken i Stockholm ligger på Birger Jarlsgatan 7.

Chanel växer sig större i Stockholm – spana in bilderna och inspireras av den nya butikens fräscha inredning och välfyllda sortiment.

Ämnen i artikel:

Efter att rykten florerat i flera år öppnade Chanel-butiken på Birger Jarlsgatan 7 i Stockholm våren 2016 i restaurang Bistro Jarl gamla lokaler. Äntligen kunde vi shoppa lyxiga Chanel-väskor, klassiska plagg och accessoarer i Sverige. Nu - tre år senare - växer Chanel-butiken till cirka 300 kvadratmeter fördelat på två våningar.

LÄS OCKSÅ: Chanel-väskan 2:55 – pris och allt du behöver veta om världens mest älskade väska

Foto: O.SAILLANT/Chanel / O.SAILLANT

Chanel-butiken i Stockholm har renoverats och blivit större.

Väskor, accessoarer och klockor i Chanel-butiken i Stockholm

Chanel avslöjar själva att den nya butiken är ännu lyxigare. Bland annat kan du köpa ready to wear-kollektioner men även exklusiva smycken, skor och klockor likväl som dofter från modehuset. För den som är sugen på att shoppa finns väskor som Chanel 2.55, boybag, klockan J12 med mera i butikens utbud. 

I butiken har man maxat inredningstänket och när du kommer in möts du av en stor trappa som leder dig till en ljus skosalong. Interiören går i beige, korall och guld med inslag av blå nyanser och svarta detaljer. 

LÄS OCKSÅ: Här öppnar Chanel två nya butiker i Sverige

Chanel-butiken i Stockholm – öppettider

Om du är sugen på att shoppa Chanel är butiken öppen mellan 10.00 och 18.00 måndag-fredag samt 10.00 till 17.00 på lördagar.

Kolla in bilderna från butiken här nedan!

Foto: O.SAILLANT /Chanel

Chanel-butiken har två våningar.

Foto: O.SAILLANT/Chanel / O.SAILLANT

Foto: O.SAILLANT/Chanel / O.SAILLANT

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!