NY BLOGG PÅ DAMERNAS.SE

ÄNTLIGEN!
Nu kan du hitta ytterligare en spännande blogg här på Damernas.se! Låt oss stolt presentera (trumvirvel): Annika Hellstrand, som bloggar direkt från Los Angeles, där hon bor och jobbar. 

Annika kommer ta med oss frusna svenskar ner på stranden, upp i bergen och även in i bröllopsplaneringen (hon ska gifta sig i september ... i Malibu). 

Vad har du för intressen? - Jag gillar allt som involverar häng med vänner och mat. Helst tillsammans. Det finns inte mycket som slår en kväll på en bra restaurang med härliga kompisar och god mat. Sedan jag flyttade hit har jag också tagit tag i det här med träning och tycker nu riktigt mycket om att hajka i bergen, springa och ibland surfa. Surfandet är jag visserligen riktigt dålig på och jag känner lite hat-kärlek inför hela grejen. 

Har du några hemliga laster? - Pinkberry. För den intresserade är det en mycket syrlig frozen yoghurt som helst ska ätas med mandlar, hallon och deras egna chokladpuffar. På riktigt så är det det godaste som finns. Och så gillar jag skit-tv. Just nu kan jag inte slita mig från "The Bachelor" - säsong 15. Ja, ni hör ju.

Du är ny bloggare på Damernas.se, vad kommer vi få läsa om?- Allt mellan himmel och jord. Allmänna intryck. Mode. Mat. Träning. Och så lite bröllopshysteri på det, eftersom jag ska gifta mig i Malibu i september.  

Vad gör du förutom att blogga på Damernas.se?- Jag arbetar som Account Manager för en svensk mobilbyrå som heter Mobiento som har sin bas i Stockholm men även har kontor i New York. Jag jobbar egentligen för New York-kontoret men från Los Angeles där vi har fått ett antal kunder. Vi bygger applikationer, mobila webbsidor och skräddarsydda marknadsföringskampanjer för svenska och internationella företag. 

Hur ser en dag ut i ditt liv?- Jobbet är lite som ett "all access pass" till Hollywood och mina dagar är fulla av möten och koordinering med filmbranschen, hotell och restaurangkedjor och varumärken inom mode- och retailindustrin. I LA innebär detta också MYCKET bilkörning. Och take out kaffe för att orka med alla dessa bilköer. 

Har du någon hemlig skill? - Hmm, vad skulle det vara? Jag är väldigt bra på att göra amerikanska pannkakor och att köpa prydnadskuddar. Det finns inget stopp när det kommer till det sistnämnda. 

Vad gör du helst en fredagskväll?- Bejakar mitt största intresse genom att ha en bra middagsplan med min kille och vänner. 

Var hittar man dig en söndagseftermiddag? - Det beror ju lite på, men störst chans har du nog om du letar i soffan eller på stranden. Jag tycker att man ska vila så mycket det bara går på söndagar. 

Favoritdesigner? - Måste nog säga ACNE här. Jag gillar den svenska enkelheten. Jag lider nog lite av ett "gräset är alltid grönare"-tänk för jag shoppar helst och mest när jag är i Stockholm. Men när jag fyller ut garderoben här i LA så väljer jag gärna märken som James Perse, Madewell, Club Monaco eller ett litet litet märke som heter PiKO 1988 som man bara kan hitta här i Venice. 

Favoritplats? - Jag har svårt att välja en. Stockholm skärgård ligger högt upp på listan. Men likaså New York och Kauai - Hawaii.  

Fortsätt meningen: Kan inte leva utan ... - Mina sjalar. De är lite som prydnadskuddarna. Man kan inte ha för många. 

Kan du beskriva din stil? - Så lite mönster som möjligt. Min garderob går mest i svart, vitt och grått. Man skulle nog kunna kalla mig ganska okonstlad och väldigt basic. Jag är faktiskt ingen märkesslav utan utgår från hur plagget sitter och om jag trivs i det. 

Vad drömmer du om?- Att min familj och bästa vänner hemma i Sverige bestämmer sig för att utvandra till LA. Avståndet och tidsskillnaden är inget vidare. 

NY DV-BLOGG: ANNIKA HELLSTRAND

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!