NY BRÖLLOPSBLOGG PÅ DAMERNAS.SE

Datum är satt. Storkyrkan i Stockholm är bokad. Klänningen kommer att bli specialdesignad.
Bänka dig på första parkett för att följa vägen fram till ett magiskt bröllop där inget lämnas åt slumpen. DV:s egen mode­redaktör Emma Sahlin ska gifta sig och startar med anledning av detta en bröllopblogg på Damernas.se!
- Det kommer att vara en 100% maffig bröllopsblogg!

Du kommer att gifta dig 3 december, hur ser ditt drömbröllop ut?- Mitt drömbröllop håller jag på att planera just nu. Vi har bestämt oss för att gå "all in". Hur det ser ut kommer ni att få full inblick i under de kommande månaderna i bloggen.  Hur ser din drömklänning ut?- Jag vill ha en stilfull maräng! En av Sveriges grymmaste designers kommer att göra klänningen, och vem det är kommer ni också att kunna läsa om i bloggen. Ni kommer att få följa klänningens frammarsch in i minsta söm, från skisstadiet till den stora dagen. Vilken bröllopstyp är du?- Om det inte har framgått ännu, så vill jag förtydliga att jag älskar "the American style". Inget kommer att lämnas åt slumpen ...

Kika in på bloggen: EMMAS BRÖLLOPSBLOGG

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!