Nytt designsamarbete på Topshop

Den brittiska modekedjan Topshop presenterar ett nytt minisamarbete för våren 2012. Tidigare denna säsong har Topshop samarbetat med den superhypade mönsterdrottningen Mary Katrantzou, en kollektion som var full av trendiga mönster, och nog blev kollektionen en riktig hit alltid. 

Topshop fortsätter nu på mönsterspåret även för sitt andra kollektionssamarbete, och har slagit sig samman med designern Maarten Van Der Horst för en kollektion innehållandes sju specialgjorda kreationer. Temat för minikollektionen är exotiska och Hawaii-inspirerade mönster.  
Maarten Van Der Horst har skapat en skara plagg som balanserar mellan vad vi anser vara traditionellt feminina, respektive maskulina, silhuetter, bland annat en oversize:ad, maskulin jacka, en boxig Aloha-skjorta och Bermuda-shorts med hög midja. Priserna ligger mellan 430-1900 kr.

Maarten Van Der Horst för Topshop-kollektionen finns på Topshop.com redan nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!