Oasis skickar kärleksbrev till London

På fredag kickar OS i London i gång. Peppet är enormt.
Med anledning av detta stora arrangemang har brittiska kedjan Oasis skapat en ny kollektion som har fått namnet London Love Letters. Som namnet antyder är kollektionen en kärleksförklaring till Storbritannien i allmänhet och London i synnerhet. 

I London Love Letters-kollektionen hittar du kreationer som prytts med London-isnpirerade illustrationer gjorda av Lizzie Prestt. Här skymtas Big Ben, London Eye, Tower Bridge och många andra typiska London-landmärken fram i de vackra och lekfulla illustrationerna.  
London Love Letters-kollektionen innehåller tio plagg och fem accessoarer och släpps i limiterad upplaga. Finns i butik och på oasis.andotherbrands.com nu. 

PSST. Är du sugen på en resa till London och är på jakt efter den perfekta London-guiden? I nya numret av Damernas Värld kan du läsa Andres Lokkos guide till London. Full av tips på bra hotell, restauranger och barer. Och shopping förstås. Missa inte!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!