Ombloggad byxa!

Den här bilden har http://www.fashionsquad.com/blivit ämne för både internationella och svenska bloggare. Anledningen? Byxorna.
Svenska Carolina Engman, bloggaren bakom Fashionsquad.com, publicerade denna bild föreställande henne själv iklädd orange Jil Sander-byxor, och över en natt spred den sig som en löpeld genom modebloggar världen runt.
- Haha, ja, den har dykt upp lite här och var, säger Carolina Engman, som fick i uppdrag att styla ett par favoritlooks för designshoppen Luisa Via Romas tidigare i år. 

Vad som verkade som en oskyldig, men iögonfallande, bloggbild, visade sig bli en av vårens stora modemasspsykoser. Alla vill ha ett par av dessa trendiga byxor i 1970-talsmodell.

Det bloggas Sverige runt om dina orange byxor från Jil Sander, vad har du fått reaktioner?- Haha, ja, den har dykt upp lite här och var! De flesta skriver att de är jättesnygga, men att de nog inte skulle våga gå ut i dem själva.

Hur kom det sig att du hade dem?- Jag var i Florens för Luisa Via Romas event Firenze4ever och fick styla ett par favoritlooks med plagg från deras fantastiska butik, byxorna var ett solklart val.

Varför tror du att de har blivit så ombloggade?- Jag har faktiskt ingen aning, men den självlysande orange färgen sticker onekligen ut bland alla svarta plagg i vintermörkret.

Kommer du köpa dem?- Nej, det var jättekul att få låna dem under fotograferingen men det är lite för mycket pengar att lägga på ett så pass extremt plagg för min del. Däremot köpte jag Céline-väskan som jag använde till plåtningen.  Den rymmer precis allt jag behöver kånka runt på varje dag och lite till. Och sedan är den ju rasande snygg också! 

Hur skulle du beskriva din stil?- 70-tals chic!

Om du får satsa på ett plagg i vår, vilket skulle det vara?- Kanske inte helt otippat, ett par utsvängda byxor.

Vilken vårkollektion faller dig mest i smaken?- Just nu är jag väldigt sugen på färg, så Prada och Jil Sander är givna favoriter för mig till våren.

Vilken svensk bloggare har enligt dig bäst stil ? och varför?- Jag läser nästan inga svenska bloggar, men en av de få jag följer är Columbine Smille, hon har en fantastisk känsla för stil!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!