Optimistisk och färgfylld pre-fall från Hope

Pre-fall och pre-springkollektioner kom till för att fylla ut mellan vinterns stickade tröjor och sommarens tunna klänningar. De senaste åren har dock dessa kollektioner blivit allt viktigare. I dag är de internationellt sett nästa lika viktiga som de vanliga vår- och höstkollektionerna. Och nu skapar även svenska modemärken pre-kollektioner. Du har redan kunnat kika på prefall 2013 från Acne och Dagmar. Nu är det dags att spana in 2010 års Guldknappen-vinnare Hope!

Märkets designer på kvinnosidan Ann Ringstrand har till prefall-kollektionen inspirerats av de legendariska porslinsmönstren som prydde Gustavsbergs porslin från1960-talet. Kollektionen bjuder på skräddade detaljfulla plagg som smala mönstrade byxor och stora färgglada toppar. Alltsammans i Hopes väldressade och avslappnade anda. 

Titta på kollektionen genom att klicka på bilderna nedan. Vad tycker ni?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!