& Other Stories i designsamarbete med Toms – se kollektionen här

Nytolkningar av klassiker och plagg inspirerad av Venice Beach i Kalifornien. Med fokus på välgörenhet släpper & Other Stories i dag en kollektion tillsammans med skomärket Toms.

Det är den amerikanska modeikonen Erin Wasson som är ansiktet utåt för designsamarbetet mellan & Other Stories och Toms. Kollektionen känns väldigt Kalifornien med bohemiska klänningar och saltstänkta strandlockar.

Toms är känd för sin "one for one-modell" vilket betyder ett par sålda Toms-skor alltid ska generera ett par nya skor till ett behövande barn.

I samarbetet med & Other Stories fortsätter välgörenheten: För varje sålt plagg ur kollektionen stödjer & Other Stories engelskastudier för unga kvinnor i Indien.

Foto: Hedlund Fredrik (SESTORIES)

I den nya kollektionen har & Other Stories jobbat med färg och mönster och omvandlat fyra av Toms skomodeller: de klassiska slip in-skorna "Alpargata" och sandalerna "Lexie" – men också två helt nya modeller: ett par mockabehandlade slip in-skor och en mockasinmodell.

Bland plaggen finns nyckelplagg som sköna klänningar, lager på lager-vänliga kimonos och en dekorerad väst.

Kollektionen släpps i & Other Stories butik på Biblioteksgatan 11 i Stockholm, och online hos både Toms och & Other Stories tisdagen den 11 april.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!