Foto: Sophie by Sophie

Pärlor! Trendiga och tidlösa pärlsmycken från budget till lyx

Älskade pärlor! Vi kan inte få nog av alla fina pärlsmycken som är så populära just nu. Den här säsongen får de klassiska pärlorna en mer lekfull silhuett, med organiska och unika former i skiftande storlekar.

Pärlor är tidlösa och klassiska. Denna säsongens pärlsmycken har en mer lekfull silhuett än vi har sett tidigare. Här är våra favoritsmycken med pärlor, både äkta och syntetiska.

 

Stylingtips!

Var inte rädd för att ösa på med smycken. För en trendig och lekfull look, bär dina pärlsmycken ihop med guldsmycken. Ju flera ringar och halsband desto bättre.

 

Halsband med pärlor

1.  Halsband med stor, oregelbunden pärla. Finns i både silver- och guldkedja. Från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. 

2. Halsband med berlock. Baroquepärla med safirer och grön tsavorit från Jane Koenig. Läs mer och köp här. 

 

Armband med pärlor

1. Armband med flera pärlberlocker i varierande form och storlek från Eliou exklusivt för Net-a-porter. Läs mer och köp här. 

2. Armband med två små färgade pärlor och en stor barockpärla centrerad på armbandet, från Anni Lu. Läs mer och köp här. 

 

Örhängen med pärlor

1. Örhänge från Maria Nilsdotter. Silver eller guldpläterat silver i motiv av en måne som avslutas med en vacker pärla. Klassiskt med en modern twist! Läs mer och köp här. 

2. Örhänge som både känns elegant och modernt från Maria Black. Sötvattenspärla och guldplätering som snurrar runt örsnibben. Läs mer och köp här. 

 

Ringar med pärlor

1. Maffig ring från KumKum! Sötvattenspärlor, zirkon och sterlingsilver med 18 karats guldplädering. Läs mer och köp här. 

2.  Budgetfynd! Elegant ring från Edblad med klar sten och pärlemopärla. Läs mer och köp här. 

 

LÄS MER:

Redaktionens bästa modeknep: Så ger vi våra kläder nytt liv

Höstmode 2019 – trenderna och färgerna

Cassandra Klatzkow: Modeindustrin gör inte direkt kläder för oss tjocka

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!