"Pärlor stora som flörtkulor, ÄKTA pärlor"

Tidigare i dag publicerade Damernas.se svenska Acnes exklusiva vår/sommar-visning från Londons modevecka som just nu är i full gång. Visningen hölls på Kensington Palace, och 80  gäster var inbjudna att se den hårt bevakade vinsingen. 

På plats, bland de 80 specialinbjudna gästerna fanns DV:s egen Robert Nordberg

"Acne valde att visa i London, Kensington Palace, apartment 1a, varför där? Jo, Prinsessan Margret och Lord Snowdon bodde där när det begav sig, och Acnes Jonny Johansson ville göra "något engelskt". Kan det bli mer engelskt än så?
Lager på lager, lång chiffongklänning blandat med kort stickad tröja, karaktäriserade visningen. Genomgående en lång silhuett, antingen långt, flanddrarde runt benen eller "hot pants"-kort, som gjorde att modellernas ben såg milslånga ut. 

Kollektionen innehöll mycket skinn i olika tappningar. En av de mest utmärkande plaggen, en kort, skinnklänning med broderade sötvattenspärlor, ja ÄKTA pärlor, stora som flörtkulor. Mönsterstansat skin, var ett annat spännande inslag."

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!