Penélope Cruz x Lindex = sant

Efter Gwyneth Paltrow och  Reese Witherspoon presenterar modekedjan Lindex sin nästa kända modell. Denna gång är det den vackra, talangfulla skådespelerskan Penélope Cruz som står i rampljuset. I dubbel bemärkelse. 

Penélope Cruz kommer att fronta hela tre stycken kampanjer för Lindex, varav en utspelar sig på röda mattan, där Penélope Cruz presenterar Lindex festkollektion i rampljuset framför smattrande blixtar. De andra kampanjerna visar Penélope Cruzs favoritplagg och även sommarens mesta modemåsten.
– Det har varit väldigt roligt att vara modell för Lindex som är ett stort internationellt modeföretag. Jag gillar kläderna, de passar verkligen min stil, säger Penélope Cruz i ett pressmeddelande. 

Kläderna och accessoarerna som Penélope Cruz bär kommer att finnas i butik (och i onlienshoppen) från och med den 24 april 2013. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!