Foto: © CAMERA PRESS / IBL

Pippa Middleton har gift sig – se bilderna på drömklänningen här

Pippa Middletons figurnära tärnklänning väckte mycket uppståndelse när hennes storasyster Kate Middleton gifte sig med brittiske prins William 2011. Idag var det Pippas tur att stå vid altaret – i en riktig drömklänning som kostade över en halv miljon kronor.

Pippa Middleton, 33, lillasyster till Kate Middleton som är hertiginna av Cambridge och hustru till brittiske prins William, uppmärksammades för sin tärnklänning på Kate och Williams kungliga bröllop för sex år sedan.

Pippa Middletons omtalade tärnklänning på systern Kates bröllop 2011. Foto: © CAMERA PRESS / IBL

I dag var det Pippas tur att gifta sig, och klänningen hon bar på bröllopet med finansmannen James Matthew, 41, har också väckt mycket intresse.

Foto: © CAMERA PRESS / IBL

Precis som sin syster Kate, som gifte sig i en klänning från Alexander McQueen, valde Pippa brittisk design till sin stora dag.

LÄS OCKSÅ: Brudklänningsinspiration – 33 vackra klänningar att inspireras av

Pippa Middletons vackra brudklänning är skapad av modedesignern Giles Deacon, som tidigare bland arbetat för Bottega Veneta och Gucci.

– Det var fantastiskt att arbeta med klänningen tillsammans med Pippa, säger Giles Deacon till The Sun.

Foto: © CAMERA PRESS / IBL

Enligt uppgift kostade den handgjorda spetsklänningen med hög hals och cut out i ryggen 50 000 pund, alltså närmare 570 000 svenska kronor.

Foto: © CAMERA PRESS / IBL

Brudklänningen matchade Pippa med slöja designad av modisten Stephen Jones, en handgjord tiara från Robinson Pelham och pumps från Manolo Blahnik.

Foto: CAMERA PRESS

Bröllopet mellan Pippa Middleton och James Matthew skedde i St Mark's kyrka i Englefield, väster om London. Många ur den brittiska societeten var på plats som gäster, bland dem självklart Kate Middleton och prins William.

Även Kate och Williams barn George och Charlotte var med under vigseln och var båda två en del av brudföljet.

Foto: © CAMERA PRESS / IBL

Precis som på sitt eget bröllop 2011 bar Kate idag en skapelse från Alexander McQueen. Den här gången en puderrosa sidenklänning som matchades med en hatt i samma nyans.

Foto: Copyright Rex Features Ltd 2012

Foto: IBL

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!