Priset för Årets Rookie 2012 går till ....

Det åtråvärda modepriset Årets Rookies har funnits sedan 2005 och delas ut av Svenska moderådet. Dagmar, Dada´s Diamonds, Ida Pyk och Obscur är några av de tidigare vinnarna. Och i dag har alltså Årets Rookies 2012 delats ut till en ny lycklig vinnare. 

Från början var de 12 kandidater och sedan valdes fem nominerade ut, Alice Fine, Johanna Pihl, Lobra, Scho Collection och Stutterheim. Och av dessa korades en vinnare ... och den vinnaren är .... Louise Bramstedt för accessoarmärket Lobra! 

Hon vinner givetvis den stora äran men även 20 000 kronor från Svensk Handel Stil, nya vandringspriset ”Joy of Fashion” utformat av Jeanette Karsten, en dedikerad försäljningsyta i två utvalda butiker i Stockholm genom butikskedjan The Casbah och en värdecheckpå 10 000 kr till tryck av lookbooks från Rookies sponsor Digaloo.

– Louise Bramstedt vågar satsa på mycket färg och party och vi i juryn gillar mer party i svenskt mode. Hon bejakar att man vill ha kul. Man sätter färg på hela sin outfit med accessoarer från Lobra, säger DV:s moderedaktör Robert Nordberg som sitter i juryn för Årets Rookies.

Spana in Lobras färgstarka accessoarer genom att klicka på bilderna nedan. 

Foto: Peter Hakansson

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!