Puffärm och ballongärm är inne hösten 2020!
Puffärm och ballongärm är inne hösten 2020! Foto: Fredrik Wannerstedt

Puffärmen hänger kvar – stylingknepen du behöver för att bära trenden med bravur

Puffärmen och volymärmen har tagit modevärlden med storm. Damernas Världs Emilia Klang visar hur du bär trenden med bravur i höst.

En ny modesäsong står för dörren och vi kan konstatera att vurmen för voluminösa ärmar fortsätter - i stor stil. Damernas Världs moderedaktör Emilia Klang visar hur du stylar puffärmen och ballongärmen stilsäkert i höst.

LÄS OCKSÅ: Höstens största trender – stor guide med säsongens viktigaste mode

Skärp i midjan

Till klänningen med puffärm kan du addera ett skärp i midjan för att förtydliga silhuetten. Blusen med voluminösa ärmar matchas fint med kjol, stövlar och bälte.

Klänning av polyester polyamid elastan, 3 499 kr, Notes du Nord. Bälte av läder, 1 900 kr, Atp Atelier. Foto: Fredrik Wannerstedt

Balansera silhuetten

Stort upptill och smalt nedtill skapar en fin silhuett.

Rejina Pyo AW20 – balanserad volym. Foto: Jason Lloyd Evans

Puffärm eller ballongärm

Gillar du inte puffärmen? Prova ballongärmen! Många designers satsade på just ballongärmen den här säsongen. Den är något mer nedtonad än puffärmen men minst lika fin.

Ballongärmen är ett stilsäkert alternativ. Victoria Beckham AW20. Foto: Jason Lloyd Evans

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!