Raf Simons debut för Christian Dior - succé eller inte?

Som ni kunnat läsa tidigare här på Damernas.se tog Raf Simons över som chefsdesigner för Christian Dior efter John Galliano tidigare i vår. Och igår var det så äntligen det dags. Raf Simons första visning för Christian Dior!

Förväntningarna var enorma på couture-visningen och främsta raden var fylld av modekändisar. Väggarna var pyntade med blommor och modellerna skred ut på golvet i kostymer, stora vippiga kjolar, kappor, dräkter och tunna skira klänningar.

Åsikterna går isär i bloggosfären men den internationella modepressen är överens om att debuten var en succé. Women's Wear Daily gratulerar både och Dior och Raf Simons och säger att Simons precis som sin föregångare tar modehuset in i en ny era.

"In one of the most highly anticipated designer debuts ever, Simons catapulted the house of Dior into a new, vibrant era just as John Galliano did before him." - WWD

Vad tycker ni? Spana in Raf Simons första visning för Christian Dior genom att klicka på bilderna nedan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!