Riche ♥ konst

Modeveckan i Stockholm är i full gång och visningarna avlöser varandra. På  Riche vill man inte vara sämre. De har bjudit in tre stycken fantastiska konstnärer att ställa ut sina verk, under tre dagars tid. En konstnär om dagen, helt enkelt.

Först ut, måndagen den 27 augusti, var konstnären Minna Palmqvist som visade sitt designkoncept Intimately Social. Projektet är i ständig förändring och har ställts ut i bland annat Paris, Dubrovnik och Berlin.

På tisdag den 28 augusti är det dags för modeskaparen Diana Orving att visa sin Flowing Origami. Tidigare har Diana visat upp sina klädkreationer på Riche, men nu är det alltså dags för besökarna att uppleva hennes textilinstallationer. 

På onsdag den 29 augusti är det modeillustratören Liselotte Watkins tur. För tre år sedan hängde hennes hyllade Kamikaze-kvinnor på Riche och nu är hon tillbaka. Men denna gång visar Liselotte Watkins utställningen Porträtt och Flora. Elva nya illustrationer, som inte lär lämna någon besviken. 

Utställningarna går att besöka på Riches ordinarie öppettider och alla är välkomna. Så varför inte passa på att göra denna vecka till en riktig kulturvecka, fullspäckad med härligt mode och spännande konst? 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!