Foto: CF/All Over Press

Se Romeo Beckham i Burberrys julkampanj – förbered dig på att charmas totalt

Vi är vana att se Victoria och David Beckham cirkulera i media, men deras barn har vi inte varit lika bortskämda med. Nu charmar sonen Romeo Beckham oss totalt som kampanjansikte i Burberrys julreklam.
Foto: CF/All Over Press

Reklamfilmen berättar om ett ungt par som blir förälskade i varandra, till tonerna av The Way That I Live av Ed Harcourt får vi följa med i deras virvlande saga. Filmen är inspirerad av den traditionella kärlekssagan med Romeo och Julia och utspelar sig i en dekadent och guldskimrande musikalmiljö med fler smokingar, galaklänningar och Burberry-mönster än vi någonsin tidigare skådat. Vi gissar att det inte är sista gången vi ser Romeo som redan som tolvåring har erfarenhet av modelljobb. I och med den här kampanjen, och gaget som sägs vara på en halv miljon kronor, blir han en av världens bäst betalda manliga modeller.

 

Foto: CF/All Over Press

 

Foto: CF/All Over Press

Vill du läsa fler liknande artiklar? Gilla oss på Facebook och signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

Foto: Alloverpress

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!