Artikeln innehåller annonslänkar

9 "rosa" produkter som bidrar till forskningen mot bröstcancer

Den rosa månaden oktober är här, och bland årets Rosa Bandet-samarbetspartners finns bl.a. Lindex och Sats. Damernas Världs modechef Lisa Pettersson har listat nio "rosa" produkter att klicka hem med gott samvete – då delar, eller hela summan, av vinsten går till forskning mot bröstcancer.

Rosa bandet 2018 – smycken, pins och andra produkter som bidrar till forskning mot cancer

Årets rosa band är designat av Bea Szenfeld, alla intäkter går oavkortat till cancerforskning. Läs mer och köp här.

Örhängen med kristaller från Guldfynd. För varje produkt som säljs stödjer du Bröstcancerförbundet med tio kronor. Läs mer och köp här.

Svart t-shirt med ett bröst som symboliserar förlusten som drabbar många bröstcancersjuka. Designad av Visualisterna, all vinst går oavkortat till forskningen mot bröstcancer. Läs mer och köp här.

Rosa tygväska med texten "Together fighting cancer" från Lindex. Alla intäkter för väskan går till Cancerforskning. Läs mer och köp här.

Rosa yogamatta från Sats, för varje såld matta går tio kronor till Cancerfonden. Finns att köpa på Sats träningscenter.

Bodylotion med doft av hallon och rabarber, från Apolosophy. För varje såld produkt går två kronor till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Rosa porslin ur serien Swedish Grace by Rödstrand. För varje såld produkt går 15 kronor till Cancerfonden. Läs mer och köp här.

Rosa bh i spets från Under statement. För varje såld bh skänks 100 kronor till National Cancer Society’s Pink Ribbon Campaign. Läs mer och köp här.

Guldfärgat armband med texten Together frånLindex. All vinst från försäljning går till cancerforskning.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!