Så fyndar du bäst på mellandagsrean!

I mellandagarna shoppar vi svenskar oerhört mycket, många passar på att handla inför nyår eller att fylla på garderoben. Andra struntar i det helt då det oftast råder kaos på stan och trängsel i butikerna. Damernas.se har tagit reda på hur och vad man bör tänka när man shoppar i mellandagarna. 

SATSA PÅ:- Klassiska plagg. Sådant som alltid passar, trots trendbyten, som till exempel svarta boots, en trenchcoat och en vit skjorta.
- Ett par svarta pumps är alltid bra att ha till finare tillfällen.
- En svart, enkel klänning, din egen LBD.
- Plagg av kvalitet, till exempel en skinnväska. Köp en i bra skick istället för fem.
- Passa på att införskaffa ditt hudvårdskit till lägre pris än vanligt.

TIPS TILL SHOPPINGEN:- Planera. Gå igenom din garderob, gör en lista över saker du behöver och vill ha och håll dig till listan.
- Kolla på nätet. Blir du less på all trängsel på stan? Kolla på nätet, de flesta nätshopparna har också mellandagsrea och där kan du få riktigt fina kap till bra priser. 

UNDVIK:- Att köpa rådande trender, dessa brukar vara nedsatta just för att det snart är ett trendbyte.
- Stora skönhetskit, sådana som det packas ner en massa saker i, oftast vill man bara ha några få saker ur sådana kit.
- Att samla på dig en massa bara för att det är billigt. 

Plaggen på bilden kommer från:Trenchcoat från Burberry/Net-a-porter, 8 900 kr. Svarta Boots från Acne, 3495 kr. Svarta pumps från Zara, 599 kr. Vit skjorta från Topshop/Topshop.com, 330 kr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!