Sania Claus Demina föll handlöst för Altewai.saome

Du har mycket att se fram emot i höst. Mustiga färger, sportiga influenser och herrinspirerade plagg är tongivande för svenskt mode 2012. För att inte tala om det hyperhypade märket Altewai.Saome  som än en gång lyckades med att fånga modemaktens hjärtan. Så även modebloggarens Sania Claus Demina, som här berättar om sina favoriter från Stockholms modevecka ...

Bästa kollektionen enligt dig? - Carin Wester och Altewai.Saome var helt klart mina favoriter. Tiger Of Sweden var också riktigt bra!

Snyggaste plagg? - Den här kjolen från Altewai.saome

Snyggaste accessoar? - Hattarna under Maylas visning. 

Vilken designer överraskade dig mest? - Blev inte särskilt överraskad av någon, men visste inte att Altewai.saome skulle göra herrkläder!

Bästa stylingen? - Carin Wester, Altewai.saome och Tiger Of Sweden!

Kommer du själv satsa på något av plaggen eller accessoarerna som du såg? - Jag älskade håret hos Minimarket och de transparenta byxorna, men högst upp på önskelistan finns (förutom typ hela Carin Westers kollektion) kjolen från Altewai.saome. Sedan visade Tiger Of Sweden väldigt fina ytterplagg!

Bäst klädda på modeveckan enligt dig? - Får nog svara Emilia de Poret som dessutom gjorde flera klädbyten varje dag ...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!