Savannah Miller startar eget klädmärke

Sienna Miller är den skådespelande modellen som år 2007 startade klädmärket Twenty8Twelve med sin designande syster Savannah Miller. Företaget växte sig starkt och i dag kan man köpa deras plagg i över tjugo länder.

Nu är det dock dags för Savannah MIller att göra solodebut. Hon hoppar av Twenty8Twelve för att satsa helhjärtat på det egna märket Savannah. Den första kollektionen innehåller metallic-plagg, lösa byxor med prints och festklänningar i sammetstyg, men även skor och accessoarer. Savannah-plaggen kommer att säljas exklusivt på Nelly.com och släpps till försäljning den 25 oktober 2012. 

Innan Savannah Miller startade eget klädmärke gick hon på den erkända designskolan Central Saint Martin's i London. Därefter arbetade hon med modeprofiler som Alexander McQueen och Matthew Williamson. Men det är alltså först nu hon släpper en kollektion på egen hand, i eget namn. Vad tycker ni, ser det lovande ut?  

Klicka på bilderna här nedan om du vill se hur Savannah-kollektionen kommer att se ut!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!