Se Angelina Jolies brudklänning från Atelier Versace – med extra dekorationer från barnen

När ett av världens mest omtalade par gifte sig var vår första tanke givetvis Hur ser klänningen ut! Är du lika nyfiken som vi så ta en titt på bilderna nedan.

Angelina Jolie har vid flera tillfällen valt Atelier Versace till sina galaklänningar, så att valet föll på dem även denna gång är kanske inte så överraskande. Istället är det mönsterdesignern som förvånar oss. Slöjan och klänningens rygg är nämligen täckt av broderier som har sitt urspring i barnen Jolie-Pitts teckningar. Även om barnen fick stå för ritande var det Versaces mästarskräddare Luigi Massi som fick äran att pryda slöjan med sina broderier.

– Luigi är som en del av familjen och jag kunde inte tänka mig att någon annan skulle göra den här klänningen. Han känner barnen och bryr sig om dem så det var roligt att att få göra den med honom, sa Angelina Jolie till tidningen People i samband med att de och Hello! fick rättigheter att publicera bröllopsfotografierna.

Foto: CF/All Over Press

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!