Foto: IBL

Snart släpps dokumentär om Chanel – följ Karl Lagerfeld bakom kulisserna

Chanel kommer till Netflix! Streamingjätten adderar en ny modedokumentär till sin katalog och det är ingen mindre än Karl Lagerfeld vi får möta i förberedelserna inför modehusets haute couture SS18-visning.

Vi anropar alla modefantaster! Den 21 december släpps Netflix nya dokumentärserie 

7 Days Out där vi får följa olika kreatörer under en vecka av deras liv. Kreatörerna verkar inom olika områden så som mode, mat, sport och underhållning – och öppningsavsnittet är det som lockar oss mest. Där får vi nämligen följa en av modevärldens mest respekterade designers, Karl Lagerfeld, bakom kulisserna inför haute couture SS18-visningen.

Dokumentären skildrar Karl på ett personligt plan men även det stora arbetet inför modevisningen. Vilken julklapp till oss dokumentär-älskare!

Foto: IBL

5 andra modedokumentärer du måste se:

Jeremy Scott: The People's Designer. Från enkla rötter på en gård i Missouri till creative director på maximalistiska Moschino – vi följer designern Jeremy Scotts liv genom upp- och nedgångar.

Franca: Chaos and Creation. Dokumentärfilmaren Fransesco Carrozini spelade in historien om sin mamma, Franca Sozzani, kort innan hon gick bort 2016. Franca var redaktör för italienska Vogue och en provokatör inom modevärlden.

McQueen. Vi följer designern Lee Alexander McQueens storartade karriär som avslutades tragiskt genom självmord 2010.

The September Issue. Följ Vogues chefredaktör Anna Wintour under jobbet inför årets viktigaste tidningsnummer: The September Issue.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!