Artikeln innehåller annonslänkar

Foto: TT/Instagram

Sno stilen från Elin Kling: så klär du dig tidlöst minimalistiskt

Totême får oss att tråna efter minimalistiska, lyxiga plagg, men designern Elin Klings egen stil inspirerar minst lika mycket.

Elin Kling har en gedigen historia som bland annat modell, modejournalist, bloggare och medgrundare av tidningen Styleby. År 2014 grundade hon modemärket Totême tillsammans med maken Karl Lindman. Märket har sedan dess gjort en raketresa och är i dag etablerat världen över. År 2017 tilldelades Elin och Karl Damernas Världs prestigefyllda designerpris Guldknappen. Totême och Elins stil kändetecknas av en modern skandinavisk och tidlös design. En varaktig och minimalistisk garderob som ska fungera för alla tillfällen.

LÄS MER: Elin Klings eviga stiltips: ”Investera i en…” 

Foto: Instagram

Tips att lära av Elin Kling

• Matcha olika toner och material för ett stylat intryck.

• Våga bryta av med färg på en detalj eller en accessoar om du bär en dov färgskala.

• Investera i klassiker med hög kvalité och ta hand om dem noga så varar de länge!

Skjortklänning av rayon, Ines de la Fressange /Uniqlo. Väska av patenterat kalvläder, Little Liffner (i butik snart). Jeans av organisk bomull, Arket. Stickad tröja av ull, Filippa K. Fuskpälsjacka av polyester, Stand Studio.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!