Artikeln innehåller annonslänkar

Chefredaktör Jonna Bergh tipsar om bekvämt och stilsäkert mode till långresan.
Chefredaktör Jonna Bergh tipsar om bekvämt och stilsäkert mode till långresan. Foto: Getty Images/montage.

Chefredaktören: ”Så håller du stilen på långresan under julledigheten”

Ska du ut och resa under ledigheten? Tumma inte på stilen för det! Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh ger dig inspirationen du behöver för att kombinera bekvämlighet med hög stilfaktor.

Jul och nyår betyder ofta långresa – vare sig du beger till värmen eller hem för julfirande. Bekväma kläder är ett måste, men tumma inte på stilen för det. Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh ger dig inspirationen för att klara resan med stilfanan i topp!

LÄS OCKSÅ: Så stylar du flanellskjortan – oavsett om du är 20, 40 eller 60 år

Piffig packning

”Oavsett om jag reser till fjällen, värmen, en storstad eller hem till familjen så vill jag resa snyggt. Sedan tidigare har jag kabinväskan från Away (länk) som jag är mycket nöjd med, så jag slår även till på en i större storlek så att alla kläder och julklappar får plats. Gucci-väskan (länk) rymmer resten, bland annat doften från Chloé (länk), som får bli årets resdoft för mig.”

Väska från Gucci, bagage från Away och doft från Chloé. Foto: Getty Images/montage.

Besegra temperaturen

”Mjuka material och lager på lager är perfekt för resan, då kan jag själv reglera temperaturen. Den mjuka polon från Intimissimi (länk) är underbar närmast kroppen och slipovern från Ganni (länk) åker på och av, allt utifrån hur mycket värme kroppen behöver.”

Väst från Ganni, polotröja från Intimissimi. Foto: Getty Images/montage.

Bekvämt och chict

”Byxor med hög midja är det enda som gäller för mig just nu, och de här drömbyxorna från Acne Studios (länk) skulle ta mig igenom vintern på det mest utsökta sätt. Hög midja är så skönt att resa i, och de generösa benen är bekväma när jag måste sitta ner länge.”

Byxor från Acne. Foto: Getty Images/montage.

Inne eller ute

”Instoppat eller inte? Den frågan gäller såväl stövlarna som håret. Stövlarna från Totême (länk) rymmer byxbenen om jag vill ha dem inuti, och med den bekväma klacken kan jag hasta mellan fordon om nya drömklockan Alpine eagle från Chopard (länk) säger att jag har bråttom. Hatten döljer den dåliga hårdag jag brukar få av resdammet.”

Stövlar från Totême, klocka från Chopard. Foto: Getty Images/montage.

LÄS OCKSÅ: Så stylar kostymen på tre trendsäkra sätt

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!