Sommarens trendigaste brudklänningar

Sommar är lika med bröllop! Men vilka brudklänningsmodeller är det som gäller sommaren 2012? Klicka dig vidare på bilderna nedan för mängder av bröllopsinspiration, och läs mer om trendiga brudklänningar efter klicket nedan ...

1. Kort och vippigt. Med en vink mot sommarens så trendiga 1950-talssnitt blir denna kreation enkel, men ack så graciös. 

2. 1920-talssnitt. Den trendiga 1920-talssilhuetten återspeglas även i brudmodet. Håll utkik efter djup V-ringning, vackert fall och fjädrar ...3. Sjöjungfrumodell. Vatten är en stark referenspunkt i modet just nu. En klänning i svepande sjöjungfrumodell är helt rätt denna säsong! 

4. Färg! Att våga färg på bröllopet är helt rätt denna säsong. En pudrig pastell, eller varför inte, låta en strimma i brudklänningen gå i en annan nyans, som hos Marchesa. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!