Budgetexpertens bästa tips: 12 sommarskor att fynda på rea just nu

Damernas Världs budgetexpert Cassandra Lindblom sållar i readjungeln och ger dig 12 riktigt snygga sommarskor – som ser dyrare ut än vad de är.

S

ommarrean är i full gång och än finns det riktiga guldkorn att klicka hem. Och som den budgetexpert jag har blivit efter otaliga timmars scrollande på Sveriges oändligt många webbshopar (yes, det är en av mina arbetsuppgifter – vilken lyx, va?) har jag ramlat över 12 sommarskor som jag tycker är värda att klicka hem. Bra pris, snygg design och trendriktiga detaljer – kan det bli bättre? Svar: nej. Här är mina bästa köp just nu, skynda och passa på att tokfynda!


Läs också: Experten tipsar om 14 sommarklänningar på rea som lär sälja slut snart


1. Platt remsandal
sommarskor rea dam 2019 6

Remsandaler är ett självklart trendköp sommaren 2019 – men de kommer funka precis lika bra flera år framöver. Passa på att lägga vantarna på ett par exemplar som de här från Filippa K – i slitstarkt skinn och tidlös modell. Läs mer och köp här.


2. Klassiska slip in-sandaler

sommarskor rea dam 3
Här har du sandalernas sandal från Flattered i riktigt exklusiv design och äkta skinn. Ett reaköp som mer än gärna följer med på sommarens alla resor i år och framöver – rivierachic i sandalform! Läs mer och köp här.


3. Mules med klack

sommarskor rea dam 1 2019
De här pjäserna signerade & Other Stories ser dyrare ut än vad de egentligen är. Pluspoäng för genomtänkta detaljer och en klackhöjd som tål kontor likväl som sommar-aw eller beachclub. Läs mer och köp här.


4. Slip ins med taxklack
sommarskor dam rea 2019 8

Dags att plocka enkla stilpoäng! Klicka hem de här slip in-sandaletterna från H&M så får du både spetsig tå och taxklack på köpet. Och ja, de går att matcha med i princip vad som helst i sommar. Ett pangköp! Läs mer och köp här.


5. Tidlösa sandaler

sommarskor rea dam 2019 10
De här sandalerna från Vagabond är ett självklart kap på sommarrean. Bekväma men samtidigt stilsäkra i sitt krokopräglade skinn – en femstjärnig kombination. Läs mer och köp här.


6. Flip flops

sommarskor rea dam 2019 5
Du har väl inte missat att flip flops är en av de hetaste skorna sommaren 2019 (om du har det – fräscha upp minnet här!). Sommarens enklaste sko ligger högt på modebarometern och ett par Havaianas – flip flopens okrönte drottning – är ett självklart inslag i trendgarderoben. Läs mer och köp här.


7. Sandaler i ormskinn

sommarskor rea dam 2
Ormskinn är ett av sommarens största trendmönster och de här sandalerna från Minimarket x Åhléns är svaret på mina böner. Pluspoäng för den låga platån som gör sandalen till ett ännu mer självklart reakap. Läs mer och köp här.


8. Platåsandaler med remmar

sommarskor dam rea 2019 7
Hade jag varit en trogen festivalbesökare hade de här platåsandalerna från H&M fått pryda mina fötter (nu är jag inte det, men jag diggar idén av festivallooks). Matcha med en bohemisk tunika och ett par slitna jeansshorts och naila stilen med bravur. Läs mer och köp här.


9. Enkla slip in-sandaler

sommarskor rea dam 2019 11
I reasammanhang är det smart att ha devisen ”less is more” inpräntat i bakhuvudet för att slippa onödiga felköp. De här sandalerna från Samsœ & Samsœ är därav ett riktigt tvättsäkert fynd. Kraftigt rabatterat pris, slitstarkt skinn och tidlös modell – hörde jag ett rungande ”hurra!”? Läs mer och köp här. 


10. Leopardsandaler

sommarskor rea dam 2019 12

Remsandaler i leopardmönster – här har du två trendattribut som är helrätt sommaren 2019. Passa på att klicka hem de här rackarna från Billi Bi som vinner stilduellen mot många andra sommarskor. Läs mer och köp här.


11. Gula sandaletter med låg klack

sommarskor rea dam 2019 9
Gult har aldrig varit så ofult som sommaren 2019 – det är en av säsongens största trendfärger. De här sandaletterna från Alberville i äkta mocka och slingback-modell matchar du till fördel med en i övrigt monokrom vit look för en hög modefaktor. Läs mer och köp här.


12. Loafers i äkta mocka

sommarskor rea dam 4
Loafers från H&M i äkta mocka med nedvikbar hälkappa som gör att du kan bära dem både som klassiska loafers eller som slip ins. Två skor i ett och ett hållbart material. Kan det bli bättre? Jo det kan det – de är ju på rea också… Läs mer och köp här.

Vill du ha fler budgettips? Kolla in den här artikeln: Mina reafavoriter under 500 kronor (jo, de ser mycket dyrare ut…)