Spana in höstmode 2013 från Filippa K

Svenska Filippa K bjuder på en stilig modehöst 2013. I en vacker ateljé visade modemärket upp sin höstkollektion som innehöll minimalistiska färger, spännande materialmixar, höga, vida byxor och byxdräkter. 

Efter klicket berättar Filippa K:s designer Nina Bogstedt om kollektionen, märkets kommande födelsedag och sina favoritplagg.Berätta om kollektionen!- Den här kollektionen handlar väldigt mycket om material. Hårigt möter blankt, stretch och skinn kanske möter en grovstickad tröja. Vi försöker i vårt enkla formspråk att fokusera på just härliga material och fall som kan framhäva just den formen vi vill ha. Vi har rätt mycket raka, vida byxor i den här kollektionen. Mycket partybyxor istället för klänningar.  
Vilket är ditt favoritplagg i kollektionen?
- Jag älskar fuskpälsen och den blå toppen med asymmetrisk skärning. Jag älskar den färgen, den kan till och med jag som oftast bär svart ha på mig.
Har ni något spännande på gång framöver?
- Vi fyller 20 år och det ska vi fira naturligtvis!

Av: Sania Claus Demina

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!