Spana in Sarah Jessica Parkers läckra designsamarbete

Sarah Jessica Parker och hennes karaktär Carrie Bradshaw är synonymt med vackra skor, nu släpper stjärnan ett designsamarbete med fokus på höga klackar!

För ett år sedan startade Sarah Jessica Parker upp sitt märke SJP shoes, fokus låg (givetvis!) på skor och handväskor och vid designerbordet hade hon ingen annan än Manohlo Blahniks VD, George Malkemus till sin hjälp. Inspirationen kom framförallt från klassisk design med referenser till slutet av sjuttiotalet och början av åttiotalet, men trogna Sex and the City-fans kunde även känna igen stilgrepp från Carries garderob.

– Jag tror på kvalitet och tidlöshet och har gjort den här kollektionen med förhoppningen att kvinnor kommer att älska att bära det i många år framöver, sa Sarah Jessica Parker då till Vogue.com.

Tidlöshet är även något som går igen i designsamarbetet hon nu är aktuell med. Det är New York-baserade Tome som får äran att jobba med fashionistan. Kollektionen består av klackar i fyra läckra nyanser, och en modell som direkt för tankarna till Carrie Bradshaw.

Ser ni likheterna till Carries klassiska klarblå Manolo Blahnik? I somras fick de en ny revival då Olivia Palermo bar dem på sitt bröllop.

Vill du även läsa:

Sarah Jessica Parker säljer sitt exklusiva townhouse i New York

Ser du likheterna mellan Sarah Jessica Parker och Grace Kellys klänningar?

Sarah Jessica Parker i ny serie – ni kan aldrig ana vad den kommer att handla om

Bilder: Olivia Palermo, Pinterest, Vogue

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!