Spanx lanseras i Sverige

Det älskade figurfomande (fenomenet) Spanx lanseras i Sverige. Spanx, som sägs ha startat en underklädesrevolution i Amerika, bärs av mängder av kvinnor, däribland Katie Holmes, Nicole Kidman, Beyoncé, Gwyneth Paltrow och Oprah Winfrey

Spanx har tidigare endast funnits i Amerika, men nu äntligen lanseras märket i Sverige. Först ut att ha Spanx i sin butik är NK i Stockholm ...

Men vad är Spanx?
Eftersom Spanx barahar gått att köpa i Amerika, är kännedomen om Spanx kanske inte jättestor. Därför ger Damernas.se dig en liten hint om vad detta omtalade fenomen är. Kort och gott: figurfomande plagg att bära under kläderna. Strumpbyxor som lyfter rumpan och drar in magen, linnen som formar midjan och låter kärlekshandtag stanna innanför, istället för utanför kläderna. 

Helt enkel, det är vad Hollywood-stjärnorna bär under sina kläder på röda mattan, som gör att vi kastar beundrande blickar på deras välsvarvade former. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!