Specialdesignad

Redan som 19-åring fick Anna-Karin Karlsson jobb på en av Londons äldsta och mest prestigefyllda optiker. Efter att ha stylat och designat glasögon till popstjärnor, prinsar och prinsessor valde hon att göra verklighet av sin dröm och skapa sitt eget märke. Nu har hennes glasögon precis börjat säljas på  www.theopticalwardrobe.com, och en av hennes kunder är DVs moderedaktör Robert Nordberg.

Hur vill du själv beskriva din design och ditt märke?"Romantisk, vitsig och elegant. Jag kallar min affärsidé The Optical Wardrobe för att jag tycker att man ska ha en fungerande optisk garderob."

Vad gör dina solglasögon speciella?"Jag designar och sedan gör en hantverkare på den engelska landsbygden varje båge för hand. Vi använder de vackraste materialen, traditionell färdighet och ruckar aldrig på passion eller kvalitet."

Anna- Karin Karlssons glasögon kan köpas genom www.theopticalwardrobe.com och kostar från 4500. Eftersom att de görs för hand är leveranstiden sex till åtta veckor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!