Stine Goya lanserar sneakers – spana in nya Abel här

Designern Stine Goya är känd för sina vibrerande färger, glitter, söta mönster och feminina detaljer. Nu är hon aktuell med sin första sneakersmodell.
Stine Goya.

Sneakersmodellen går under namnet Abel och lanseras i två färgställningar. Vi fick en pratstund med Stine Goya som berättar mer.

Varför sneakers?

– Jag tyckte det kunde vara roligt och utmanande att göra en mer teknisk produkt i vårt Stine Goya-universum. Och personligen så älskar jag att matcha mina feminina sidenklänningar med ett par sneakers för en lekfull look.

Det finns flera andra skor i ditt sortiment – varför har just sneakersmodellen dröjt?

– Jag har genom mina 10 år lärt mig att saker tar tid och det är okej. Det är viktigt för mig att vara noggrann – hellre vänta än att stressa fram en halvhjärtad produkt. Det ska kännas rätt när man lanserar något!

Abel lanseras i augusti och priset för ett par sneakers är 2150 kronor.

Varför namnet Abel?

– Namnet Abel är väldigt speciellt och har stor personlig betydelse för mig eftersom det också är namnet på min yngsta, två år gamla son.

Var kommer inspirationen ifrån?

– Inspirationen kommer inifrån och inte från en specifik inspirationskälla. Designen är resultatet av hundratals sneakers jag har använt genom åren i kombination med mitt designarkiv. Detta har lett fram till ett par Goya-sneakers.

Vems fötter drömmer du om att se dem på?

– Jag drömmer om att se dem på olika kvinnor världen över.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!