Stine Riis för H&M

Som du säkert har märkt slår H&M på stora trumman i höst. Tidigare här på Damernas.se har du kunnat läsa att Lana Del Rey blir modekedjans ansikte utåt i höst, och den som kommer att visa herrmodet är ingen mindre än skådespelaren Joel Kinnaman. David Beckham kommer också att fortsätta sitt samarbete med H&M där han designar och modellar underkläder för den svenska modekedjan. Snart kommer dessutom den danska designern Stine Riis kollektion för H&M ut i butik.

Stine Riis var den första att vinna det nyinstiftade modepriset H&M Design Award. Förutom den stora äran att bli vald till vinnare av en förnäm internationell jury vann hon även 450 000 kronor och möjligheten att sälja 15 plagg ur sin kollektion i utvalda H&M-butiker. Och snart är det dags. Den 20 september släpps kollektionen till butikerna.

Här på Damernas.se kan du spana in både kampanjbilder och en film om kollektionen. Filmen ser du efter klicket och kampanjbilderna ser du genom att klicka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!