Stjärnorna Lena Ohlin och Bahar Pars frontar KappAhls höstkampanj

Två svenska stjärnor möts i KappAhls senaste kampanj, nämligen skådespelerskorna Bahar Pars och Lena Ohlin. Fokus i den nya höstkollektionen är att hitta balans i vardagen med hjälp av garderoben.

Basplagg står i fokus när KappAhl släpper ny höstkollektion, som går i färgerna vinrött, rosa och grått med plagg som knytblusen, kostymbyxorna och kontorskavajen.

Lena Ohlin och Bahar Pars frontar kampanjen, båda starka kvinnliga förebilder som verkar i en bransch där stora krav ställs på prestation och utstrålning. I kampanjen samtalar Lena och Bahar om livet, karriären och hur en strukturerad garderob kan underlätta livspusslet.

– Vi är väldigt stolta över att få presentera Lena och Bahar som ambassadörer för KappAhl. I kampanjen vill vi tillsammans med dessa inspirerande kvinnor anta utmaningen med att hitta balans i vardagen, hela vägen in i garderoben, säger Glenda Marevind, Head of Brand & Marketing på KappAhl.

LÄS MER: Skådespelaren och regissören Bahar Pars: ”Jag är rädd för allt”

Se bilderna från kollektionen här:

Kollektionen finns tillgänglig i butik från den 19 september.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!