STÖRSTA DESIGNSAMARBETET – NÅGONSIN?

Amerikanska budgetkedjan Target, som varje år presenterar ett spännande designsamarbete, har fått hybris. De har nämligen teamat upp med varuhuset  Neiman Marcus för årets största modehändelse. Tillsammans kommer de att släppa en enorm kollektion under namnet Target + Neiman Marcus Holiday 2012 collection, där varje plagg eller accessoar är skapad av en känd, amerikanska designer eller ett amerikanskt modehus. För att droppa ett namn för att du ska förstå storheten av detta designsamarbete: Marc Jacobs. Okej, vi droppar ett modehus också: Oscar de la Renta

Nyfiken på vilka fler designers och modehus som finns med på listan över de 24 utvalda? Och när och var samarbetskollektionen släpps? Klicka dig vidare nedan. 

Designsamarbetet Target + Neiman Marcus Holiday 2012 collection är en spännande kollektion som innehåller hela 50 olika artiklar. Här trängs såväl kläder, accessoarer som inredning. Kollektionen kommer att släppas den 1 december 2012. Priserna kommer att ligga mellan 60-4 000 kr.
Varje designer eller modehus kommer att skapa en till tre produkter för kollektionen och dessa kommer att säljas i begränsad upplaga hos både Target och Neiman Marcus.
Om du planerar redan nu att åka på en resa till Amerika i höst, sikta in dig på den 1 december, för detta bör inte missas!

Hela listan över designers: 

Alice + Olivia
Altuzarra
Band of Outsiders
Brian Atwood
Carolina Herrera
Derek Lam
Diane Von Furstenberg
Eddie Borgo
Jason Wu
Judith Leiber
Lela Rose
Marc Jacobs
Marchesa
Oscar de la Renta
Philip Crangi
Prabal Gurung
Proenza Schouler
Rag & Bone
Robert Rodriguez
Rodarte
Skaist-Taylor
Thom Browne
Tory Burch
Tracy Reese

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!