Foto: H&M

Superstjärnan Katy Perry i H&M:s julkampanj

Kate Perry blir årets ansikte utåt för H&M:s julkampanj. Från november kommer popstjärnan att synas världen över.

Popstjärnan Katy Perry kommer att synas i H&Ms julkampanj världen över och hon berättar att hon har svårt att vänta till lanseringen i november.

”H&M var ett av de ställen där jag tidigt började utveckla min personliga stil. Genom åren har jag fortsatt att addera H&M-plagg till min garderob, något jag älskar att göra. En av anledningarna till att jag gillar julhelgen så mycket är att jag får klä mig i fina och sköna plagg vilket H&M erbjuder till ett fantastiskt pris. Dan Jackson och Jonas Åkerlund har skapat en fantastisk värld för den här H&M-kampanjen som jag längtar efter att få dela med mig av”, säger Katy i ett pressmeddelande.

H&M är riktigt glada och säger så här om det stora samarbetet:

”Det är otroligt roligt att Katy Perry kommer att medverka i vår julkampanj. Vi gillar verkligen Katy, allt från hennes talang och energi till hennes lekfulla, personliga stil”, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef.

Förra året var det Lady Gaga och Tony Bennett som prydde H&Ms julkampanj.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!