Foto: Paulina Gabre

Svenska Heelow har blivit stjärnornas favoritsko – shoppa ditt par här

Svenska skomärket Heelow specialiserar sig på bröllopsskor med låg klack och vardagsskor som adderar en lyxig touch. Stilren design och ett överkomligt pris har gjort märket till en favorit bland modefolket. Nu kan du lära känna designerduon bakom märket och klicka hem ett par Heelows direkt här i artikeln!

Jurist och skodesigner, kan det gå ihop? Ja visst, fråga bara vännerna Anna Eriksson Öhlin och Ida Gabre Brånby. Vid sidan av juristkarriären har de startat skomärket Heelow, som synts på influencers som Frida Fahrman, Ebba von Sydow och Valerie Aflalo.

Damernas Värld har snackat stil och eget företagande med duon och valt ut våra favoritmodeller av skorna – som du kan klicka hem direkt här i artikeln!

Foto: Elin Åhlander.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

heelow-intervju-1

Att vara både jurist och designer kräver sina outfits. Hur tänker ni kring stil?

Anna Eriksson Öhlin och Ida Gabre Brånby. Foto: Paulina Gabre

– Vårt tips är att hitta ett par skor som inte bara funkar, utan förgyller dagens look. Tänk bara på hur ofta man lägger märke till en kvinnas skor. Unna dig ett välfönat hår, och satsa på oväntade detaljer. En stor läderrosett runt hästsvansen lyfter en ouftit som känns "basic" och breda sidenband i sneakers, eller glittriga naglar till en strikt jobbdress piffar upp mer än vad man tror.

Hur är det att driva företag ihop med en vän?

– Det är såklart väldigt kul att dela Heelow och alla upplevelserna omkring med någon nära. Vi har en väldigt skön dynamik, vi vet oftast vad den andra tänker när vi ställs inför frågor och utmaningar.

Foto: Elin Åhlander.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna nedan för att handla, utcheckning sker med Klarna.

min nya kollektion

Kan man säga att ni kompletterar varandra?

– Ja, Ida är väldigt kreativ och ser de små detaljerna, medan Anna länge varit intresserad av trender på nätet och är bra på att hitta sätt att marknadsföra våra produkter på. Men vi är även lika på många sätt, vilket har varit en styrka med tanke på att vi sällan ödslar tid på att diskutera saker i onödan.

Var hittar ni er inspiration?

– Kundernas input är superviktig för oss! Vi får ofta mejl med förfrågningar om någon av våra modeller i andra färger. Märker vi att en färg har ett stort intresse tillverkar vi den såklart.

Slutligen, vilka är sommarens största skotrender?

– Den spetsiga skon hänger i och är otroligt populär, även mocka är fortsatt hett. Blått i alla dess toner, från denim till mörkblå, är den hetaste färgen och även pasteller i olika kulörer. Vitt, svart och beige är basfärger som alltid fungerar, år efter år.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!