Svenskt Tenn + Damernas Värld

Inredningsbutiken Svenskt Tenn anordnade i onsdags, lagom innan jul, ett shoppingevent tillsammans med Damernas Värld. Svenskt Tenn, vars design växer sig populärare för var dag i svenskarnas ögon, tillverkar med få undantag sina egna produkter.

Damernas Världs Martina Bonnier var på plats och presenterade vårens mode. Dessutom berättade hon hur man kopplar klassisk design till möbler, och passade även på att signera sin senaste bok "Obsession". 

Läs även...Martina som moderator på NobelmuseetVimmel från shoppingkvällen hos Efva AttlingVimmel på Nathalie Schuterman

Martina Bonnier pratade om vårmode och om sin bok "Obsession" 

Det bjöds på bubbel...

...och goda snittar

Anna Philipsson och Adele Treschow- Svenskt Tenn är nytönkare och ständigt aktuella, helt enkelt en perfekt presentbutik för alla åldrar.

Catherina Koninska Isacson- Klassisk, traditionell och bra presentbutik.

Louise von Essen och Åsa Winge- Kul med svensk designhistoria, Svenskt Tenn är personligt och förnyar ständigt sin design

Pernilla Rönberg, Johanna Livijn och Louise Wacthmeister- Det finns presenter till alla tillfälle, bröllop och dop är exempel på det. 

Martina Bonnier signerar böcker

Maria Lund och Lisa Nilsson- Svenskt Tenn är klassiskt och elegant

Martina Bonnier i fin kreation 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!