Titta närmare på Elin Klings kollektion för H&M

Tidigare i veckan kunde Damernas.se avslöja att den svenska modebloggaren och stilikonen Elin Kling släpper en kollektion tillsammans med H&M (du kan se kampanjebilderna här: ELIN KLING DESIGNAR FÖR H&M). 

Den redan omtalade minimalistiska kollektionen, Elin Kling for H&M, innehåller nio plagg och två accessoarer, och trycket är stort, både nationellt och internationellt. Kollektionen hyllas bland annat av New York Magazine, som tycker att det är en av de bästa samarbetskollektionerna. Någonsin. 

Detta är första gången H&M gör ett designsamarbete med en modebloggerska. H&M har tidigare "bara" gjort designsamarbeten tillsammans med etablerade designers och modehus, som Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Viktor & Rolf, Comme des Garcons, Matthew Williamson, Sonia Rykiel och, nu senast, franska modehuset Lanvin

Kollektionen Elin Kling for H&M kommer att släppas i 10 butiker den 3 februari 2011. Priserna kommer ligga mellan 99 och 1 499 kronor. 

Bilder via elinkling.net/stylebykling

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!