TJUVKIK: Rachel Zoes kommande kollektion

Det har talats länge om att stjärnstylisten  Rachel Zoe ska släppa en kollektion med kläder.  Rachel Zoe har blivit vida rosad för att ha klätt stjärnor som bland annat  Nicole Richie till en bättre stil, men också vida kritiserad för att kopplats samman med ett anorektiskt ideal. De senaste åren har emellertid orden om Rachel Zoe mjuknat, mycket på grund av hennes TV-serie "The Rachel Zoe Project", där hon visar vad som döljer sig bakom hennes allvarliga uttryck, och hon har därigenom vunnit många tittares hjärtan.

När det blev tal om att Rachel Zoe skulle designa en egen kollektion, var många skeptiska medan andra tyckt att det varit på tiden att denna, numera gravida, stylist designade egna kreationer. Nu kan du kika på de första bilderna från kollektionen, som är Rachel Zoe debutkollektion och kommer att släppas till hösten 2011.
"Parisisk elegans och London steet style", så beskriver Rachel Zoe sin kommande höstkollektion som du kan kika på efter klicket ... 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!