Tjuvkika på första kollektionen från H&Ms nya varumärke Arket

Alla som älskar H&M, &Other Stories och COS jublade tidigare i vår när H&M berättade om sin senaste satsning – det nya varumärket Arket. Här är de första bilderna som har släppts.

 Arket är ett märke med kläder för kvinnor, män och barn men kommer också att ha ett litet sortiment för hemmet. Fokus kommer att ligga på kvalitet och en enkel, tidlös och funktionell design.

Varumärket säger att de kommer att värna om hållbarhet i fråga om material och leverantörer och informera kunder om hur de ska ta hand om plaggen.

Enligt Arket själva kommer det att finnas produkter i olika prisklasser, men generellt kommer det att vara en högre prisklass än H&M med fokus på material, funktion och passform.

Första butiken i London

I helgen hade Arket sin pressvisning för den första butiken som öppnar i höst på Regent Street i London. Senare kommer Arket att öppna butiker även i bland annat Köpenhamn, Bryssel och München. I 18 länder kommer det gå att handla Arkets produkter online.

 

Är du ännu mera nyfiken på kläder från Arket? Kolla in #ARKET på Instagram och tjuvkika på fler bilder. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!