Tommy Hilfiger öppnar pop-up-butik ... på vattnet!

Det amerikanska klädmärket Tommy Hilfiger turnerar med sin kampanj "The prep world tour" och har valt ut Stockholm till Skandinaviens modehuvudstad.

Därför kommer en pop-up-butik, med märkets senaste design att stå klar på Skeppsbron i morgon fredag. Eller ja, egentligen kommer den tillfälliga butiken att byggas ute i vattnet, på en flytande plattform.  

Enligt Tommy Hilfiger går svenskarnas preppy stil hand i hand med märkets egen fascination för upprullade chinos, seglarskor och urtvättade polotröjor. Och på Tommy Hilfigers webbsida kan man läsa om det slimmade modet som präglar den preppy look som finns i Sverige.

Innan turen nu kommer till Stockholm har detta tillfälliga butiksevent gästat Paris, London och New York och i varje stad har man fokuserat på hur "preppy"-modet tolkas just där. I London syntes kända personer som Ron Wood från Rolling Stones, Skådespelaren Ed Westwick och Jessica Szohr ifrån Gossip Girl, Joe Zee från Elle samt modellerna Jameela Jamil, Florrie och Tali Lennox i butiken.

Tommy Hilfigers pop up-butik öppnar för allmänheten klockan 10.00 i morgon den 27 maj 2011.

Florrie

Ed Westwick

Tali Lennox

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!