ANNONS

Innehåll från Nordstan

Foto: Istock

Träffa Damernas Värld på Göteborgs modevecka (och vinn fina priser!)

Den 20–25 mars är det dags för den årliga modeveckan i Sveriges största köpcentrum, Nordstan i Göteborg. Självklart finns Damernas Värld på plats – träffa redaktionen, vinn pris för Göteborgs snyggaste stil och inspireras av mode och skönhet (helt gratis)!

Årets roligaste modevecka är tillbaka i Göteborg mellan den 20–25 mars. Under sex fullspäckade dagar får du möjlighet att träffa Damernas Världs redaktion, lyssna på intressanta föreläsningar och se modevisningar.

– Det ska bli så roligt att besöka Nordstan under ett par dagar och framför allt få träffa alla besökare och njuta av Göteborg. Vi är alla där av samma anledning – intresset och passionen för mode och skönhet! säger Damernas Världs modechef Lisa Pettersson.

Alla event är öppna för allmänheten och behöver ingen biljett.

– Mode är ett stort intresse för många, men vi vill passa på att bredda publiken. Vem man än är ska Modeveckan bjuda på något skoj eller inspirerande, säger Ulrika Carlsson, VD på Nordstan.

Foto: Istock

Det här får du inte missa under Göteborgs modevecka

Här är ett urval av händelser som du inte får missa under modeveckan:

Lär dig allt om vårens skönhetstrender och hur du får ett glow inifrån med Damernas Världs skönhetsredaktör Maria Ahlgren och vår influencer Isastar som föreläsare.

Var med och tävla om att bli Göteborgs bäst klädda 2018 och vinn ett presentkort värt 5000 kronor! Damernas Världs influencer Caroline Blomst kommer att vara med och söka efter

Göteborgs bäst klädda bland publiken under onsdagen.

Lyssna på vilka som är vårens största trender och se modevisningar med Damernas Världs modechef Lisa Pettersson och moderedaktör Emilia Klang.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Nordstan och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!