Foto: Rickard Aronsson/Agent Bauer

Vårens snyggaste trenchcoats – från klassiker till trendköp

Trenchcoat är ytterplagget som behåller stilen och som verkligen hör våren till. Kort, lång, beige, svart eller rosa - här är våra utvalda, snygga och trendiga trenchcoats för dam 2021, från budget till lyx!

Trenchcoat är ett evigt nyckelplagg i garderoben. Investera i en tidlös variant och plocka fram den år efter år. Vi har plockat ut våra favoriter – en blandning av klassiker och trender, och som vanligt en mix av budget och lyx, så att du ska hitta en favorit för våren 2021!

Innehåll:

1. Beige trenchcoat för dam
2. Svart trenchcoat
3. Lång trenchcoat
4. Kort trenchcoat
5.
Trendiga trenchcoats våren 2021 

Beige trenchcoat för dam

En beige trenchcoat är en klassiker du kommer vilja plocka fram ur garderoben vår efter vår, efter vår...Just nu kan man också välja mellan många olika nyanser av beige, från ljusaste krämvita beige till mer brun. 

Trenchcoat från Burberry

Trenchcoat från Burberry - märket som gjorde den allra första trenchcoaten.

Burberry-trenchcoaten är klassikern alla suktar efter. Skapades första gången 1901 av Thomas Burberry som också uppfann gabardintyget. Ett nyckelplagg du kommer kunna använda år efter år. Denna tranchcoat från Burberry heter The Kensington long cotton-gabardine trench coat, har dubbelknäppning, epåletter, spännen vid ärmsluten och avtagbart skräp i midjan. Och självklart det klassista rutiga Burberry-fodret. Mer info och köp här (länk till Net-a-Porter). 

Beige trenchcoat i rak modell 

Beige trenchcoat från InWear.

Beige trenchcoat i rak modell, med vidare slag och avtagbart skärp i midjan. Yumaiw Coat Amphora från InWear. Mer info och köp här (länk till Mq Marquet.)  

Trench coat från Ralph Laren 

Trenchcoat från Ralph Lauren.

Beige trenchcoat i något mörkare nyans, nästan brun, från Lauren Ralph Lauren. Avtagbart bälte i midjan, dubbelknäppning och spännen även vid ärmsluten. Matcha gärna den beige trenchen med jeans för en avslappnad look. Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Beige trenchcoat från Monki - billig! 

Trenchcoat från Monki.

Budgetkap! Klassisk trenchcoat-modell med krage, slag och dubbelknäppning. Knytskärpet i midjan går att ta av. Den här beige vårkappan kommer från Monki. Mer info och köp här (länk till Monki.)  

Ljusbeige trenchcoat 

Trenchcoat från Object.

Beige trenchcoat i ljusare nyans. Gjord i delvis ekologisk bomull med axelklaffar och sprund baktill. Trenchcoat Clara från Object. Mer info och köp här (länk till Elllos.)  

Svart trenchcoat för dam - ett budgetkap! 

Svart trenchcoat från H&M.

En svart trenchcoat är minst lika användbar som den beige! Här är en plånboksvänlig variant med skärp i midjan från H&M. Mer info och köp här (länk till H&M.)  

Svart trenchcoat från Filippa K - vattentålig! 

Gråsvart trenchcoat från Filippa K.

Nästan svart, mörkt grå-svart trenchcoat från Filippa K som är vattentålig! Perfekt för regniga vårdagar. Modellen är också lång, och går till ca mitten av vaden. Jena trenchcoat. Mer info och köp här (länk till Filippa K.)  

Svart klassisk trenchcoat - vattenavstötande 

Svart trenchcoat från Mango.

Svart trenchcoat i lite längre modell i bomullsmix från Mango. Vattenavstötande! Mer info och köp här (länk till Mango.)  

Kort trenchcoat för dam 

Kort trench från French Connection.

Kortare trenchcoat som går till knät, i beige/grå färg. Ceza belted trench coat från French Connection. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Kort trenchcoat från Esprit 

Marinblå kortare trenchcoat från Esprit.

Trenchcoat från Esprit i mörk marinblå färg. Klassisk i modellen med alla ”vanliga” signum för en trenchcoat: epåletter, dubbelknäppning, spännen vid ärmsluten och stormluckan i ryggen. Mer info och köp här (länk till Ellos.) 

Kort beige trenchcoat - plånboksvänlig! 

Kort trenchcoat från Vila.

Kort trenchcoat i ljusare beige nyans (finns i fler färger) med dubbelknäppning, skärp och den klassiska detaljen på bröstet som kallas gun flap. Mer info och köp här (länk till Only.)   

Lång trenchcoat för dam

Foto: Rickard Aronsson/Agent Bauer

Lång oversize trenchcoat i beige 

Lång trenchcoat från Cos.

En lång trenchcoat som går över knät är riktigt snyggt, och det håller dig dessutom skyddad från väder och vind. Oversized trench coat från Cos. Mer info och köp här (länk till Cos.)  

Lång svart trenchcoat 

Lång svart trenchcoat från Weekday.

Svart lång trenchcoat med klassiskt ventilationshål i ryggen och bälte i midjan som kan tas av. Cassidy trenchcoat från Weekday. Mer info och köp här (länk till Weekday.)  

Rosa trenchcoat - så rätt våren 2021 !

Rosa trenchcoat från Arket.

Rosa är en av säsongens trendigaste färger och för dig som vill vara hetast våren 2021 - här är en rosa lite längre trenchcoat. Gjord i linnemix, från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket.)  

Grön trenchcoat från Esprit 

Grön trench från Esprit.

Trenchcoat i mer relaxed modell med stora slag och i snygg vårgrön färg från Esprit. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Grå trenchcoat från Mango 

Grå kappa i trenchmodell från Mango.

Trenchkappa i ljusgrått från Mango i mer avslappnad silhuett med stora slag. Mer info och köp här (länk till Mango.)  

Vit trenchcoat från H&M 

Vit trenchcoat från H&M

Visst funkar även vitt våren 2021! Den här trenchcoaten i mjuk cremevit twill har en avslappnad passform och stylas snyggt till joggers och sneakers. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Trenchcoat i skinn 

Trenchcoat i skinn från Remain.

Skinntrenchen är också helt rätt våren 2021! (Precis som alla andra skinnplagg.) Här kommer den i ljus variant med dubbelknäppning och epåletter. Mer info och köp här (länk till Farfetch.)  

Foto: Rickard Aronsson/Agent Bauer

LÄS MER: Här är vårens snyggaste sneakers!  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!