TRENDRAPPORT: Förbered dig på en vargavinter

Det kommer bli en riktig vargavinter, sett ur ett modeperspektiv. I vinter ser vi till vildmarken för inspiration, där värme och de rejäla plaggen är det centrala. Lager-på-lager-trenden, blandas med den stickade trenden och den moderiktiga pälsen ...

Förra säsongen åkte vi på safari till Afrika för att hämta inspiration. Men i vinter går inspirationsresan åt nordligare ort. Chanels Karl Lagerfeld inspireras av Ryssland, hämtar is till sin visning från Jukkasjärvi och klär sina modeller i päls, medan samme Kung Karl inspireras av ett snöigt norr och klär Fendis modeller i Ivanhoe-leggings. 

Samtidigt åker Michael Kors till Aspen, Max Mara släpper en Dr Zhivago-insprierad kollektion som påminner om Röda armén i Ryssland och D&G åker till Norden och tar en noga titt på lusekoftan ... 

Polarkyla, nordiska mönster och vildmarken står i centrum, något som du kan se i nya Damernas värld, i modejobbet "Vildmarken kallar". 

IMORGON PÅ DAMERNAS.SE: Bästa vildmarksinspirerade köpen just nu!

Michael Kors, Fendi, Max Mara, Scervino, Hermés
D&G, Scervino, Burberry Prorsum, Roberto Cavalli, Sportmax
Chanel, Michael Kors, Fendi, Salvatore Ferragamo, Max Mara
Etro, Ralph Lauren, Chanel, DKNY, Burberry Prorsum

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!