Trendsäkert

Med fem år i ryggen är Karolina Skandes blogg Hotspot en av de äldsta modebloggarna. Fokus ligger på trender och dess kopplingar till världsomspännande influenser i allt från kulturfenomen till italienska modemagasin.

Hur skulle du beskriva Hotspot?"Hotspot är en fokuserad modeblogg för den som är intresserad av mode ur ett större perspektiv än bara shopping. Det är en blogg för den initierade men det utan att vara pretentiös och 'svår'. Jag försöker att se mode ur många olika aspekter, som bransch, kulturfenomen och naturligtvis även som en lustfylld hobby."Hur skulle du beskriva din stil?"Klädd, vuxen, hel och ren. I grunden klär jag mig ganska enkelt, det som får mig att gå i gång är bra passform, härliga material och fina detaljer."Vad är viktigt för att lyckas med en modeblogg?"Kontinuitet och ett genuint intresse."På vilket sätt tycker du att modetidningar och modebloggar skiljer sig från varandra?"Jag tycker inte att det är relevant att jämföra de två olika medierna. Det är som att jämföra äpplen och päron. De har helt olika syfte och funktion och enligt mig kompletterar de varandra mer än de konkurrerar."

Nu söker Damernas Värld bloggare. Tipsa oss om en blogg genom att maila till dvblogg@bt.bonnier.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!