ULRIKA ANDÅKER: På min önskelista ...

Dan före dan före dan före dan... Nu börjar vi närma oss julafton med stormsteg. Det gör även årets Guldknappen-bloggare Ulrika Andåker - även känd som mode- och inredningsbloggaren Colorelle. Damernas.se har tagit reda på hur hon kommer fira jul och vad hon hoppas på att tomten kommer med. 

Hur kommer du att fira jul?- I vårt hus! Vi har aldrig tidigare firat jul där eftersom vi är relativt nyinflyttade och precis byggt ut. Det ska bli underbart att samlas i mitt eget hem. Dessutom ser jag barnsligt mycket fram emot att klä en egen gran. Jag ska försöka ta det lugnt i jul men kommer mer sannolikt att kila omkring hemma och pyssla och byggfixa. Sedan hoppas jag faktiskt klämma in något träningspass.Vad ser du mest fram emot under julen?- Att träffa familjen självklart! Jag värderar också högt att ha ledigt i några dagar. Sedan ska jag inte sticka under stol med att jag älskar julmaten.Vad önskar du dig i jul? - Dyra paket kan jag vara utan! Tar hellre emot praktiska prylar eller en fin blomma. Men sedan kan jag tänka mig att investera in några julklappar till mig själv, till exempel en snygg klänning till alla julfester, samt en bikini till den stundande Thailand-resan. 

LÄS ÄVEN: CAROL CHEN: På min önskelista...CLARA LIDSTRÖM: På min önskelista...THERÈSE HALLBERG: På min önskelista...EMILIA DE PORET: På min önskelista...MARTINA BONNIER: På min önskelista...EMMA SUNDH: På min önskelista...MARCELLA MRAVEC: På min önskelista ...EBBA VON SYDOW: På min önskelista ...EMMA WIKLUND: På min önskelista...EMILY DAHL: På min önskelistaFRIDA FAHRMAN: På min önskelista...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!