Urban Outfitters lanserar brudlinje

Modekedjan  Urban Outfitters  går i giftastankar, i alla fall till den grad att de släpper en bröllopslinje. Men det är inga traditionella brudklänningar som Urban Outfitters gör, vilket heller inte betyder att klänningarna är mindre lyckade. Tvärtom. Detta kommer troligen bli en riktig hit. 

Linjen har fått namnet  Bhldn , och är ett alternativ till alla söta strassprydda brudklänningar. Visst är klänningarna vackra, men de har också en grad av coolhet i sig med ofärdiga sömmar, draperingar och även mer bohemiska klänningar i 1970-tals stil. Tänk  Jane Birkins  brudklänning som hon bar när hon gifte sig med  Serge Gainsbourg , och du har en fingervisning! 

Bhldn innehåller även glasprodukter, serveringsfat och ljuslyktor, allt för att skapa det "perfekta" bröllopet.   
Kollektionen släpps i en egen webbshop, den 14 februari 2011, på alla hjärtans dag, och det finns även planer på att Bhldn ska få sin egen butik i Amerika, med planerat öppningsdatum i augusti. 

BILD: WWD

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!